İnsan hayatının en kutsal değer olduğu bilinci ile yola çıkan ve faaliyetlerine devam eden SIHHAT İŞ GÜVENLİĞİ GRUP bu amaç için hem işverenlerimize hem de çalışanlarımıza tüm tecrübe   ve uzmanlıklarımız ile çalışma yaşamında iş sağlığı ve güvenliği konusunda yol göstermektir.

Biz sadece ticari bir firma değiliz. Biz önceliği insan sağlığı ve güvenliği olan inanmış bir ekibiz.

5 kişilik bir ekiple yola çıkan grubumuz bu gün 30’un üzerinde A-B-C Sınıfı iş güvenliği uzmanı 15’in üzerinde işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli olmak üzere toplam 65 personel ile hizmet veren sektörün lideri olmuş bir kuruluştur.

Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlar arasında devletin resmi kurumları ve özel kuruluşlar bulunmaktadır. Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşları müşteri değil çözüm ortağı olarak gören bir anlayışla misyonumuzu devam ettirmek grubumuz en önemli hedefleri arasındadır.

İş sağlığı ve güvenliği konusunu SIHHAT İŞ GÜVENLİĞİ GRUP gibi sektörün EN İYİSİ’ne , emin ellere teslim etmenin huzuru ile sizlerde işletmenizin asli faaliyetine yönelmenizi sağlayarak , daha başarılı olma yolunda sizlere destek olmak temel gayemizdir.

Farklı sektörlerde iş güvenliği uygulamaları konusunda edinilen tecrübeleri yenilikçi ,akılcı , ilkeli ve sorumlu bir yaklaşımla analiz ederek işletmelerimizin ve kuruluşlarımızın iş sağlığı ve güvenliği alanındaki ihtiyaçları konusunda çözüm ortağı olmak ve sizi de aramızda görmek dileğiyle…….
 

WhatsApp Destek Hattımız
+90 507 146 93 14

×